arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

11 juni: het verdienvermogen van voedselbossen

2 min. leestijd
Braambessen © Ragesoss / Wikimedia Commons

De afgelopen jaren is door het lectoraat Verdienvermogen voor Natuurinclusieve Landbouw aan de HAS Hogeschool veel onderzoek gedaan naar het verdienvermogen van voedselbossen in Nederland.

Tijdens dit avondprogramma kom je meer te weten over de status van voedselbossen in Nederland, de resultaten van zeven jaar onderzoek naar hun verdienvermogen, en de uitdagingen die er nog liggen. Voedselbos Schijndel wordt als praktijkcasus gebruikt.

De spreker is Marente Lokin, docent-onderzoeker bij het lectoraat Verdienvermogen voor Natuurinclusieve Landbouw aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ze heeft een achtergrond in plantenwetenschappen en regeneratieve landbouw en veel praktijkervaring met voedselbossen in Noord-Brabant, onder andere in Den Food Bosch.

Deze voedselbosavond vindt plaats op 11 juni (19u30 – 21u30) in het Auditorium Cirque van de HOGENT Bijloke campus (ingang via Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent). Via de volgende link kan je het volledige programma terugvinden en kan je een plaats reserveren: Programma en reservatie

Deze avond is een organisatie van het onderzoekscentrum Futures through Design (Landschaps- en tuinarchitectuur en Landschapsontwikkeling) van HOGENT, met de steun van Provincie Oost-Vlaanderen.

 

Bron foto: Braambessen © Ragesoss / Wikimedia Commons

Gerelateerde artikels