arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Online studiedag over gevelgroen op 19 juni

1 min. leestijd
Infosessie gevelgroen © Groene Gevels vzw

Gevelgroen kan bijdragen aan een betere thermische en akoestische isolatie van een gebouw, verfraait het straatbeeld en verhoogt de biodiversiteit in woonomgevingen.

Vanuit de missie om zoveel mogelijk gevels te vergroenen, organiseert Groene Gevels vzw een gratis online studiedag om de bestaande kennis rond grondgebonden groene gevels te verspreiden. Deze zal plaatsvinden op maandag 19 juni in samenwerking met de stad Antwerpen en de Universiteit Antwerpen. Het wordt een gevarieerde middag met onderwerpen als klimhulpen, klimplanten, onderzoeksprojecten, innovaties, de bouwcode en brandveiligheid. Wil je met je organisatie of bestuur aan de slag met gevelgroen. De studiedag richt zich tot architecten, landschapsarchitecten, beleidsmakers en alle geïnteresseerden in stedelijk groen. 

Het programma, achtergrondinfo over de sprekers en praktische informatie en het inschrijvingsformulier vind je op https://groenegevels.be/studiedag.

 

Bron foto: Infosessie gevelgroen © Groene Gevels vzw

Gerelateerde artikels