arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop: Maak van je bedrijfsterrein een groene oase

1 min. leestijd
Een natuurlijk ingericht bedrijfsterrein. © Leuven 2030

Op woensdag 25 september zijn alle Leuvense bedrijven en organisaties welkom op de workshop 'Maak van je bedrijfsterrein een groene oase' in Heverlee. Stad Leuven, C-Valley en Democratic Society bieden tijdens deze workshop een 'Groene Transformatie Toolkit' aan boordevol inzichten, tips en concrete stappen om bedrijventerreinen te vergroenen.

Theorie

De sessie toont hoe bedrijfsleiders en medewerkers natuurinclusieve initiatieven kunnen ondersteunen, met succesvolle cases van andere bedrijven.

Praktijk

De deelnemers gaan concreet aan de slag met de verworven kennis. We zetten theorie om in de praktijk door het terrein van IDEWE te verkennen en opportuniteiten tot vergroening te bespreken. Inschrijven (via DemSoc) kan tot en met maandag 23 september.

Programma en gratis inschrijving

 

Bron foto: Een natuurlijk ingericht bedrijfsterrein. © Leuven 2030

Gerelateerde artikels