arrowhead-leftarrow-ios-forwardarrow-forwardcalendarbookmarkpricetagsclockcloseFacebook-colorpersonFacebook-colorprintergridhomeinfoFacebook-colormenulockemailsmartphonephonephonepinpinflip-2searchflip-2Facebook-colorcloud-uploadpersonpersonFacebook-colorglobe-2
Overslaan en naar de inhoud gaan

10 oktober: Waterbalans en materiaalkeuze

2 min. leestijd
Green Deal Tuinstraten © Infopunt Publieke Ruimte

Op donderdag 10 oktober (10.00 uur - 16.00 uur) slaan de Green Deal Tuinstraten en de Green Deal Natuurinclusieve Parkeerterreinen de handen in elkaar om een gezamenlijke Infodag Waterbalans en materiaalkeuze te organiseren.  

Op deze infodag zal je zowel interessante presentaties (technische opbouw grijs-blauw-groen, natuurlijke infiltratiemethoden, praktijkvoorbeelden …) voorgeschoteld krijgen als een bezoek kunnen brengen aan een standenmarkt met verschillende materialen en toepassingen. Deze infodag staat open voor elke geïnteresseerde. Ondertekening van een Green Deal is niet noodzakelijk. Deelnemers kunnen inschrijven via deze link.

Aanbieders van producten of diensten die passen binnen het thema kunnen zich hieronder aanmelden voor de standenmarkt. Deelnemers aan de infosessie kunnen hier langskomen om vragen te stellen. Wie interesse heeft in een stand kan het online formulier voor standhouders invullen.

Een uitgebreid programma en meer informatie volgt later.

 

Bron foto: Green Deal Tuinstraten © Infopunt Publieke Ruimte

Gerelateerde artikels